Skip to main content

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK’TEN ODAMIZA ZİYARET

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve beraberindeki heyet Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti.
Misafirperverlikten dolayı şükranlarını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya’mızın en önemli komşu ilinden bir tanesi olan Göller Yöresi Burdur’dayız. Bugün biz bu vesile ile Odamızı ziyaret ettik; ev sahipliği yapan Ticaret ve Sanayi Odamızın Başkanına ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyorum. Üyelerinize ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum. İnşallah sağlıklı- huzurlu bir yılımız olur. Bizim de Antalya büyükşehir belediyesi olarak sizlerle beraberiz. Antalya’mızda birçok hemşerimiz Burdurlu. Sizin de hemşeriniz olan pek çok arkadaşınızla uzun yıllar çalışma şansı bulmuş bir arkadaşınızım. Konyaaltı ilçesindeki 20 yıl belediye başkanlığım döneminde bize destek olan birçok Burdurlu vatandaşlarımız vardı. Teke yöresi diyoruz; heybenin bir gözünde siz bir gözünde biz varız” dedi.
 
 
Başkanımız Yusuf Keyik de “Bizleri ziyaretinizden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Tabi Antalya, Burdur ve Isparta biz bir bölge halinde kardeş illeriz. Antalya’mız da bu manada bizim ağabeyimiz pozisyonundadır. Bu bölgesel çalışmaları sizlerin de desteğiyle uzun yıllardır yapmaya çalışıyoruz, bundan üç ilimiz de fayda sağladığını düşünüyorum. İnşallah bu birlikteliğimiz, bu birlikte çalışma özelliğimizi bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz. Fakat bazen konjenktürel sıkıntılar, küresel sıkıntılar ve yurt içinde yaşanan birtakım sıkıntılar hakkında; bölge olarak Antalya’nın turizmden yaşadığı sıkıntıyı doğrudan Burdur da yaşıyor, Isparta da etkileniyor. İnşallah bu günleri de atlatırız, daha zor günleri de atlattık. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, inşallah bu günleri de geri de bırakırız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 
Ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Yönetim Kurulu Başkanımız Keyik’e anmalık takdim etti.
 
 
Ziyarette; CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Sekan Şimşek’in yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Hasan Ali Daldal ve Hüseyin Yardım, Meclis Başkanımız Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ozan Kısaoğlu ve Oğuzhan Şimşek de hazır bulundular.
 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.