Skip to main content

23 NİSAN MESAJ VE KUTLAMASI



23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin kuruluşu ve Türk Milleti tarihinin dönüm noktalarından birisidir. Orta Asya’dan çıkıp, Batı’ya yönelen Türk Milleti, Tarih yapan bir Millettir. Milletimizin kurduğu devletler, yaşadıkları asırların en büyük medeniyet örnekleridir. Büyük Atatürk’ün liderliğinde, temelleri 23 Nisan’da atılan Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz de, hiç şüphe yok ki, çağımızın en büyük devleti olma yolundadır. Atatürk’ün gösterdiği, “Muasır medeniyetin üstüne çıkma hedefine” mutlaka ulaşılacağından eminiz.

TBMM’i ve dolayısıyla Türk Milleti’nin yücelişi, güçlü demokrasinin tesisi, hukukun üstünlüğünün korunması, insan hakları, toplumsal güven ve refahın artırılması dileklerimle; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum.

Yusuf KEYİK
Burdur TSO Yön.Kur.Bşk.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.