Skip to main content

14. Bölümle 1.Etap Bitti. Yeni Bölümlerle İŞ’TE BURDUR DEVAM EDECEK

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)’nın sosyal sorumluluk kapsamında, Burdur’a vizyonel anlayış kazandırma ve başta Burdur’u Burdurluya tanıtma amaçlı, belgesel nitelikli Tv programları yapma çalışmaları devam ediyor. Konuya ilişkin açıklama yapan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “14 Bölümlük ‘İş’te Burdur’ 1.Etap çalışmalarımız bitti. Bu etabın son bölümünde; Burdur’un ana sektörlerine, 2.OSB’nin önemine ve bu arada Göl Turizmine, yıldızlı otelciliğin turizm açısından önemine dikkat çeken İş’te Burdur Cuma günü saat 21:45’te K/32’de ve yine K/15’te tekrarları ile yayınlanacak. Bu çalışmalarımız, yeni programlarla devam edecek” dedi.
Başkan Keyik şunları söyledi: “2015’de başladığımız, ‘Burdur’u tanıtım’ faaliyetlerinde; öncelikle Burdur’u Burdurluya tanıtmak, sevdirmek ve ardından ulusal ve uluslararası tanıtım aşamasında, daha planlı ve etkin çalışmalar yapmak istedik. Zira; ‘İş’te Burdur’ Tv programlarımızın, ilk yayından itibaren gelen olumlu tepkilerde, ‘Burdur’da bilmediğimiz neler varmış meğer’ diyenleri gördük, tebrikler aldık. Herkese teşekkür ederiz.
Oda olarak, programlarımızda öncelikle Burdur ekonomisinin dört ana sektöründen örnekleri ele aldık. Çekimleri, sektör örnekleri ile yerinde ve sahada yaptık. Burdur ekonomisinin yer aldığı bu programlarda, ‘İş’te Burdur’ dedik. Bölge ve il Televizyonlarında yayınlanan 14 Bölümlük 1.Etap çalışmalarımızı, 2.OSB’yi, otelciliği ve göl turizmini ele alarak ve Şehitlikte dua ile bitirdik. Bu son bölüm; bugünden itibaren, tekrarları ile bölgemiz ve ilimiz televizyonlarında yayınlanacak.”

Başkan Keyik, İş’te Burdur’un yeni dönemde devam edeceğini söyledi:
“Bundan sonra da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), sivil toplum kuruluşlarımız ve basın-yayın kuruluşlarımızla işbirliği içinde İŞ’TE BURDUR çalışmalarımız devam edecek. Yeni dönem programlarımızı; eğitim, kültür, turizm, ticaret ağırlıklı olarak sürdüreceğiz” dedi.

İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.