Skip to main content

100. Yıla 10 Yıl Kaldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı 23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin kuruluşu, Türk Milleti tarihinin dönüm noktalarından birisidir. Orta Asya'dan çıkıp, Batı'ya yönelen Viyana'ya, Otranto'ya kadar uzanan serüveniyle görülmektedir ki; Türk Milleti, Tarih yapan bir Millettir. Milletimizin kurduğu devletler, zamanlarının en büyük medeniyet örneği devletleri olmuştur. Büyük Atatürk'ün liderliğinde, temelleri 23 Nisan'da atılan Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz, hiç şüphe yok ki, çağımızın da en büyük devleti olma yolundadır. Atatürk'ün gösterdiği, "Muasır medeniyetin üstüne çıkma hedefi"ne mutlaka ulaşılacağından eminiz.

Türkiye'nin yüksek hedefleri gibi, Burdur'umuzun da kendine hedefler koyarak heyecanla yürümesi düşüncesiyle, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Odamızın dergisi olarak; Haziran 2008 tarihinde, "2023'e Burdur'un Yol Haritası" manşetiyle Burdur için ortaya koyduğumuz, Cumhuriyet'in 100. yılı hedeflerine, önümüzde 10 yıl kalmıştır.

Burdur ekonomisinin gelişmesi için, üç ana başlıkta belirlediğimiz Tarım-hayvancılık ve tarıma bağlı sanayi, doğaltaş ve madencilik ve üniversite hedeflerine, güçlü demokrasi içinde ulaşma dileklerimizle; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.