1. Burdur Yağlı Güreşleri’nde "Burdur Güreş Ağalığı" Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik tarafından alındı.

İşadamı Mehmet Dönmez ile birlikte kıyasıyla mücadele eden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, 20 bin TL ile başlayan açık artırmayı 100 bin TL ödeyerek aldı ve Burdur’un Güreş Ağası oldu.

Burdur Güreş Ağalığı ünvanına sahip olduğu için büyük onur duyduğunu ifade eden BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; "Bu yıl 1.sini düzenlediğimiz Burdur Yağlı Güreşleri’nin, koca yürekli pehlivanlarımızın er meydanında sergiledikleri kıyasıya mücadelelerle nesiller boyu devam etmesini diliyorum. Asırlardır süregelen ve kültürümüzün bir parçası olan ata sporumuz güreşi, Burdur'umuza yakışır bir organizasyonla bizlerle buluşturan Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz’e ve bana bu ünvanı layık gören Saygıdeğer Oda Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.