YEŞİL SANAYİ PROJESİ DESTEK ÇAĞRILARI BİLGİLENDİRME WEBİNARI

Dünya Bankası desteğiyle, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinatörlüğünde yürütülen Türkiye Yeşil Sanayi Projesi kapsamındaki TÜBİTAK çağrıları başvuruya açılmıştır. TÜBİTAK TEYDEB 1801 kodlu program kapsamında yürütülecek çağrılarda; Türkiye'de sanayinin sürdürülebilir ve verimli yeşil dönüşümünü desteklemek üzere, bahse konu çağrılar kapsamında desteklenecek projelere hibe ve geri ödenebilir finansman sağlanacaktır. Bu kapsamda; TÜBİTAK TEYDEB ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliğinde, söz konusu çağrıların tanıtımının yapılması ve süreçler hakkında bilgi paylaşılması amacıyla, 20 Eylül 2024 tarihinde saat 10.00 - 11.30 saatleri arasında ekte yer alan program uyarınca çevrim içi bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. İlgili program için detaylı bilgi aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşılabilmektedir.

Program Detaylı Bilgi ve Katılım Linki