TOROSGAZ EKMEK ÜRETICILERI FIYAT TARIFESI HK.

Sayın Üyemiz,

Torosgaz tarafından 2024-0947 sayı ile Odamıza gönderilen yazıda;

"Ağustos /2024 ayı doğal gaz fiyat tarifesine göre; Ekmek üreten kuruluşlar için ayrı bir tarife(fiyat) belirlenmiştir. Tarife fiyatlarının doğru bir şekilde uygulanması için ekmek üreten firmaların bilgisine ihtiyaç duyulmuştur. Bu nedenle odanıza kayıtlı ekmek üreten firmaların aşağıdaki bilgileri içeren evrakları dağıtım şirketimize ivedilikle iletmesi hususunda yardımlarınızı bekliyoruz.

Bu çerçevede, tüketicilerin "Ekmek Üreticileri" tarifesinden faturalandırılabilmesi için;

•    İlgili ilde/ilçede faaliyet gösteren Ticaret Odası/Fırıncılar Odasından alınan Faaliyet Belgesi,
•    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan İşletme Kayıt Belgesi,
•    İlgili il/ilçe belediyelerinden alınan İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı belgeleri ile ekmek üreticisi olduklarını tevsik etmeleri gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen belgeler ile belgelenemeyen ekmek üreticileri serbest tüketici birim fiyat tarifesinden faturalandırılacaklardır."

ifadelerine yer verilmektedir.

Konuyla ilgili sektör üyelerimizin bilgilerine arz ederiz.