Skip to main content

SURİYE'NİN YENİDEN İMAR FUARI ETKİN KATILIM HK.

Sayın Üyemiz,

29 Ekim-1 Kasım 2025 tarihlerinde Suriye'nin Şam şehrinde, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizasyonuyla "The International Exhibtion for the Rebuildıng Syria – IMAR" fuarına milli katılım organizasyonunun düzenlenmesi planlandığı bildirilmektedir. Fuara katılıma ilişkin detaylı bilgiye https://immib.org.tr/tr/suriyenin-yeniden-imari-uluslararasi-fuari-1 web sitesi üzerinden ulaşılabilir.

Suriye'nin Yeniden İmar Uluslararası Fuarına (IMAR) 100.000 ziyaretçinin ve 400'ün üzerinde katılımcının iştiraki öngörülmekte olduğu ve fuara ekonomik iş birliğini geliştirmek ve kalkınma ve yeniden yapılanma sürecini desteklemek amacıyla dünyanın dört bir yanından seçkin şirketlerin, yatırımcıların ve karar vericilerin de katılımının beklendiği ifade edilmektedir. Fuarda, Enerji ve Yenilenebilir Enerji, Endüstri ve Üretim Hattı ile İnşaat, Altyapı ve Gayrimenkul sektörleri odak noktası olacaktır.

Yazıda devamla, yurtdışındaki fuarlara Ticaret Bakanlığı tarafından katılım desteklenmekte olduğu ve IMAR Fuarına ilişkin desteğe esas tutarın 14.423 TL ve mikro ve küçük işletmelere yönelik desteğe esas tutarın 21.635 TL olarak açıklandığı bildirilmektedir.

Bahse konu ilgili üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.