KANADA ENERJİ GÜVENLİĞİ VE DÖNÜŞÜMÜ SEMİNERİ, 30 EYLÜL 2024

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza ulaşan yazıda, TOBB ve Kanada Ankara Büyükelçiliği ile işbirliğinde Enerji Güvenliği ve Dönüşümü Semineri düzenleneceği bildirilmektedir.

30 Eylül 2024 Pazartesi günü 10.00-16.30 saatleri arasında, Ankara'da düzenlenecek etkinliğin taslak programı ekte yer almakta olup etkinliğe katılım ücretsizdir.

Bahse konu program kapsamında aynı zamanda, Kanadalı firmalarla (Alberta Eyaleti) ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda ikili görüşme yapmak isteyen firmalarla bu etkinlik için Kanada Büyükelçiliği'nin görevlendirdiği Sistem Global Danışmanlık firması irtibata geçecektir.

Etkinliğe katılmak ve ikili iş görüşmelerinde yer almak isteyen üyelerimizin kayıt adresinden katılım işlemlerini tamamlamaları gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Katılım Formu İçin Tıklayınız...

Kanada Katılımcı Firma Profilleri