Skip to main content

VakıfBank'tan İmalatçı ve ihracatçıya destek

Vakıfbank Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet Arıöz ve beraberindeki Vakıfbank yönetici ve temsilcileri Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti.
Devlet bankalarının pandemi sürecinde sağladığı kredi ve destekler, finansman çalışmaları ve pandeminin KOBİ’lere ekonomik etkileri hakkında görüşmelerin yapıldığı ziyarette, Burdur ekonomisine ilişkin genel değerlendirmelerde de bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, Vakıfbank Bölge Müdürü Mehmet Arıöz ve beraberindekilere teşekkürlerini dile getirip, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Meclis Başkanımız Ömer Çeliker de hazır bulundu.
 
 
Ziyarette Vakıfbank Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet Arıöz yeni bir kredi paketinin devreye alındığını vurguladı. İmalatçı ve ihracatçıya destek için devreye alınan kredi paketi detayları için:

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © 2021 butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.