Başkanımız Yusuf Keyik, BLT TURK Televizyon Kanalında Hasan Güraksu’nun sunduğu “Burdur’da Halkın Sesi” adlı programa konuk oldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, BLTTÜRK Televizyon Kanalında yayınlanan, gazeteci Hasan Güraksu'nun moderatörlüğünü yaptığı "Burdur'da Halkın Sesi" adlı programın konuğu oldu.

Programda:
Covid-19 pandemi sürecinin sanayicileri ve iş dünyasını nasıl etkilediği, Burdur 2. OSB hakkında güncellemeler, Isparta kent merkezinin ve Isparta OSB'den Burdur gölüne atık su bırakılıp bırakılmadığı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Odamızın ortaklaşa gerçekleştirdiği Göller Bölgesi Kalkınma İdaresi'nin kurulması ve bu idarenin fonksiyonları, MAKÜ'nün kontrollü olarak yüz yüze eğitim- öğretime açılması, Burdur gündemindeki konular, Yeni hastane hakkındaki değerlendirmeler, Fabrikaların ve OSB'lerin arıtma tesisleri hakkındaki mevcut hassasiyetleri, Burdur gölünde suyun çekildiği sahalara ağaçlandırma veya o coğrafyaya uygun bitkilendirme yapılması, Mermer sektöründeki güncel konular, Vatandaşlara sağlık hizmetlerinde kalite, BUTSO'nun çalışmaları, misyon- vizyonu ve Burdur ve bölge ekonomisini ilgilendiren konu başlıkları konuşuldu.  Programda izleyicilerden gelen soruların cevapları da verildi.

Program Video Linkleri:

Programın Birinci Bölümü:

Programın İkinci Bölümü:

Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © 2019 butso.org.tr | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.