TÜBİTAK KOBİ AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Sayın Üyemiz,

TÜBİTAK tarafından KOBİ'lere yönelik olarak verilen Ar-Ge destek ve hibeleri hakkında 01 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

TOBB organizasyonunda ve TÜBİTAK işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde; Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleri, Üniversite-Sanayi İş Birliği Desteği, KOBİ Ar-Ge Başlangıç Desteği, Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Desteği, Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Desteği, Teknogirişim Sermayesi Destek Programı, Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı ve Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı başlıkları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin soruları cevaplandırılacaktır. Seminere http://webinar.tobb.org.tr linkinden katılabilirsiniz.

Seminere giriş bilgileri ve duyuruya ait görsele ulaşmak için tıklayınız.

Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © 2019 butso.org.tr | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.