T.C. BURDUR VALİLİĞİ "AÇIKTA AKARYAKIT SATIŞIYLA İLGİLİ KARARI" HK.

Sayın Üyemiz;

T.C. Burdur Valiliği tarafından Odamıza gönderilen 249-16220 sayı ve "Genel Emir 2022/03" konulu yazısına istinaden;

Muhtemel terör eylemlerine yönelik girişimler ile muhtemel orman yangınları ve sabotajların önlenmesine esas olmak üzere; akaryakıt istasyonlarında bidon, şişe ve benzeri kaplarla yanıcı maddelerin satışının sınırlandırılması ile ilgili olarak ilimiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonlarına bu tarz açıkta akaryakıt satışına denetim getirilmiştir. İlgili yazı ekte sunulmuştur.

Ek: Genel Emir (2022/03) - Açıktan Akaryakıt Alma Talep Formu

Bilginize sunarız.