SANAYİDE GES UYGULAMALARI WEBİNARI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda,  "Sanayide GES Uygulamaları" isimli webinar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Enerji Meclisi ve Enerji Yatırımcıları Derneği (GÜYAD) işbirliği ile, güneş enerjisi sistemlerinin sanayi tarafından kullanımı, GES uygulamaları, maliyet avantajları ve destekleri gibi konular özelinde; Güneş Enerjisine Yönelik Teşvikler ve GES Projelerinin Olmazsa Olmazları isimli oturumlarda değerlendirileceği bildirilmektedir.

6 Temmuz 2022 tarihinde video konferans yoluyla gerçekleştirilecek olan seminere katılım adresi:

(Şifre: 308003)

Söz konusu webinarın programı ve görseli ekte sunulmaktadır.

EK:Sanayide GES Uygulamaları Görsel ve Sanayide GES Uygulamaları Programı

Bilgilerinize sunarız.