ONLİNE EXPORT AKADEMİ, 26 AĞUSTOS 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında, Türkiye genelinde tüm kobilerin, bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) işbirliğinde, 26 Ağustos 2021 tarihinde saat 09:30'da, zoom uygulaması üzerinden, "Online Export Akademi Programı" düzenleneceği bildirilmektedir. Webinara katılım linki ve program detaylarına aşağıda yer verilmiştir. Tüm üyelerimize duyurulur.

Kayıt olmak için: https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_FNG7A0DeSsKXv4ubLH0B3w

EK:

1- Online Export Akademi Programı  ve  Zoom Kullanım Kılavuzu