ELEKTRONİK İHALE ZORUNLULUĞU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza iletilen yazıda; TOBB İle Kamu İhale Kurumu iş birliğinde 21 Haziran 2022 tarihinde bir seminer gerçekleştirileceği, gerçekleştirilecek olan seminerde 1 Ağustos 2022'den itibaren kademeli olarak zorunlu getirilecek elektronik ihale (e-ihale) süreci ve EKAP hakkında bilgi verileceği aktarılarak, ayrıca e-ihale kayıt, ilan ve ihale komisyonu işlemleri, ihale dokümanı indirme ve e-teklif verme işlemleri, yeterlilik bilgileri tablosu işlemleri, e-teklif değerlendirme, yasaklılık teyidi ve ihale komisyonu kararı işlemlerinin de anlatılacağı ifade edilmektedir.

21 Haziran 2022 Salı günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek olan "Elektronik İhale Zorunluluğu Bilgilendirme Semineri" başlıklı webinara https://tobb.org.tr/Sayfalar/20200421-webinar.php adresinden erişim sağlanmaktadır.

Saygılarımızla,