DIŞ TICARET BILGILENDIRME SEMINERI (30 KASIM – 1 ARALIK 2021, ÇEVRIMIÇI/ONLINE) TASLAK DEĞERLENDİRME

Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda ve Türkiye İhracatçılar Meclisi işbirliğiyle her yıl 'Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" gerçekleştirilmektedir.

İlgi'de kayıtlı e-posta ile seminerin, 30 Kasım - 1 Aralık 2021 tarihlerinde Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği teknik altyapısı kullanılarak video konferans yöntemiyle yapılacağı bildirilmektedir.

Taslak seminer programlan ve seminer değerlendirme formu ekte yer almaktadır. Değerlendirmeye katılmak isteyen üyelerimiz; altta yer alan seminer program taslağını inceledikten sonra ekteki formu doldurarak Odamız'a eposta ya da faks yoluyla  iletebilirler.

DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
30 KASIM 2021 TASLAK PROGRAMI

14.00-15.15 İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları

14.00-14.30 Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E- Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi

Cavide TOPBAŞ
İhracat Genel Müdürlüğü, Şube Müdürü

1430-15.00 Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka ve Tasarım Destekleri

Ebru GÜLSOY ROJAS ATENCIO
Ticaret Bakanlığı
İhracat Genel Müdürlüğü, Şube Müdürü V.

15.00-15.15 Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi

Ali ERDAL