BAGEV'DEN E-İHRACAT WEBİNARI - 25 MART 2021

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı ( BAGEV ) ve TRADEVALLEY işbirliğinde 25 Mart Perşembe günü 15:00 - 17:00 saatleri arasında webinar düzenleyecek.

"İşletmenizi Büyütmek İçin Bugünün Çevrimiçi Fırsatları ve E-İhracat" konusu çerçevesinde 2021 yılı ve ötesinde ihracatçılarımız açısından yeni iş fırsatları ele alınacak olup B2B sanal ticaretin sunduğu çevrimiçi fırsatlarının etkisiyle yeni ihracat strateji konularının ele alınacağı webinarda Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı ( BAGEV )'in kıymetli Yönetim Kurulu konuşmacı olarak görüşlerini paylaşacaklar.

Etkinliğe Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ( BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı ) Davut Çetin, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ( BAGEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ) Yusuf Keyik, Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ( BAGEV Yönetim Kurulu Üyesi ) Ahmet Adar, İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı ( BAGEV Yönetim Kurulu Üyesi ) Ahmet Çetin, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ( BAGEV Yönetim Kurulu Üyesi ) Ahmet Boztaş ve Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ( BAGEV Yönetim Kurulu Üyesi ) Murat Hüdavendigar Günay sunumları ile katılacaklardır.

Düzenlenecek etkinlikte konuşmacılar; 2020 yılı değerlendirmesi, 2021 yılı öngörüsü, e-ihracat, B2B sanal ticaret, çevrimiçi fırsatlar ve ihracat stratejisi konuları hakkında değerlendirmelerde bulunacaklardır.

Webinar’a kayıt linkine şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: