TSE ANTALYA BELGELENDİRME MÜD. TOPLANTISI HK.

Sayın Üyemiz,

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü, TSE uzmanları tarafından hazırlanan ve Uluslararası Standard olarak yayınlaması için ISO’ya müracaatta bulunulan TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemleri standardını tanıtmak ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standardının 2018 revizyonu ile gelen değişiklikleri paylaşmak üzere 30 Nisan 2019 tarihinde geniş katılımlı bir bilgilendirme toplantısı düzenlemeyi planlamaktadır.

Toplantıya katılmak istemeniz durumunda ekte yer alan Katılımcı Başvuru Formu’nu doldurup This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta göndermeniz ya da

bağlantısında yer alan Başvuru Formunu doldurmanız yeterlidir.

Bilgi için:
Neriman Aycan
Aynur Çopur
Gülşan ÜNAL SAYAR
Tel: 0 242 248 50 05
Faks: 0 242 248 50 06
Adres: Türk Standartları Enstitüsü Gençlik Mah. Işıklar Cad. Falez Apt. No:59/1-2 ANTALYA

Ek:Başvuru Formu