Batı Akdeniz’in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması 2019

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulumuz tarafından “2019 Batı Akdeniz’in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması” düzenlenmektedir. 2019 Batı Akdeniz’in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması; İş Fikrinde ve Dijital Dönüşümde Kadın, Girişimcilikte ve Sosyal Girişimcilikte Kadın, Kültür Sanat Girişimciliğinde Kadın ve Yöresine Değer Kazandıran Kadın olmak üzere 4 kategoride yapılacak olup, yarışma Antalya, Afyon, Isparta, Burdur il ve ilçelerini de kapsamaktadır

Tüm kadın girişimcilerimize açık olan yarışmaya başvuru yapmak isteyen girişimcilerimiz ek’te yer alan şartname içeriğine göre başvuru formunu doldurarak, 22 Kasım 2019 tarihine kadar başvuru dosyası ile birlikte Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği’ne elden veya kargo ile adrese teslim edilecektir.

Başvuru formu ve şartname

Ayrıntılı bilgi için: Özgül Bilge Ünal 0.242. 314 37 21